Det er sommer og det er tid til at komme ud på terrassen og nyde det gode vejr sammen med en date. Men der er da bare lige et problem og det er at terrassen er ikke helt ny og lækker og den trænger sikkert til en kærlig hånd, inden du inviterer din date på en romantisk aften på terrassen.  Vi giver dig her 3 grunde til hvorfor du skal invitere daten hjem på terrassen.

Ny terrasse, som i kan nyde vejret på

En af grundene til at invitere din date hjem på en grillaften er selvfølgelig, at du har fået en ny terrasse som du gerne vil vise frem for din date. Eller daten kan være en grund til at du får opdateret din terrasse, så det ikke er alt for pinligt at have din date på besøg. Skal du have en ny terrasse så er det en god ide at planlægge hvad det er du skal have lavet og hvor omfattende det skal være. For har du i forvejen en terrasse som egentlig er velfungerende, så kan det være en ide, bare at få den renset eller slæbet ned, alt efter hvad det er for en type terrasse du har. Det kan være noget billigere, hvis du har en terrasse at du lige får den gennemgået og fjernet ukrudt, og banket et par løse sten på plads eller sat et par nye brædder på og malet, end at få lagt en helt ny terrasse. Men er det sådan at din terrasse ikke står til at redde eller at du slet ikke har en terrasse, men meget gerne vil have en, så er det en god ide at få lavet en ny. Hvad skal du så huske når du skal have en ny terrasse? Jamen der skal du planlægge, først skal du tænke over hvilken type af terrasse du gerne vil have, skal det være en sten- eller træterrasse. Hvor skal terrassen placeres, hvilken farve skal det være, hvilken type materiale skal terrassen laves af, for en stenterrasse er ikke bare en sten, der findes mange typer sten, som du kan vælge at lægge og der kan laves en masse mønstre.  Skal du have en ny terrasse til din næste date, så tjek kun-terrasser.dk ud og se hvad de kan hjælpe dig med. 

Mere privat end en restaurant

En anden grund til at invitere din date hjem til grillaften, hos dig selv er at det er privat, i skal ikke tænke over hvad i siger og gør, når i er hjemme hos dig og det kan blive mere intimt. Det kan dog være at du nok ikke skal invitere din første date hjem, men en date nr. 2 eller 3. Så det er en date som du kender og har noget tilfælles med, og derfor bliver daten ikke akavet og der kan opstå en stilhed, som kan være svær at bryde. Når i er alene kan det selvfølgelig også være svært at komme på nye samtaleemner, som når i er ude, så kan i kommentere på omgivelserne. Det kan i selvfølgelig også gøre på terrassen, men det vil nok være anderledes. Så derfor inviter din date hjem, når du har lært personen lidt at kende først og der er tale om en potentiel kæreste.  Men en grillaften vil være en lidt anderledes date end i normalt vil tage på og det kan være rigtig hyggeligt, for i kan nyde sommeraften med noget lækker mad og drikke som i kan nyde sammen. Skal Single.dk hjælpe dig med at finde din næste grilldate?

Lækker mad, som i selv vælger

Den sidste grund til at invitere din date til en grillaften, er den lækre mad i kan lave. Du kan vælge om i skal lave den sammen, så har i noget at snakke om og i kan se om i vil passe sammen. Du kan selvfølgelig også vælge at forberede maden selv, så i kan bruge mere tid til at hygge jer, det er helt op til jer om hvad i vælger at gøre. Det gode ved en grillaften er at i kan lave lige præcis det mad som i har lyst til og bedst kan lide, der er ikke noget med at skulle vælge fra et menukort, men i kan selv bestemme hvad der skal laves.

Skal du inden daten lige friskes lidt op, så kan du tage forbi Roskilde Privathospital og lige få lavet et ansigtsløft, eller hvad du nu føler, du har brug for, for at stå skarpt til daten. Se mere på Roskildeprivathospital.dk.

3 grunde til at invitere daten hjem til Grillaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *