Sex for dig til at stråle

Mange misunder Joan Ørtings udstråling, som mange mener kommer fra hendes gode sexliv og mange orgasmer. Og vi kender alle spørgsmålet ’tror du hun har fået sex i går?’ når chefen er lidt ekstra glad. Det er fordi at man ofte forbinder sex med noget der gør folk gladere, og får dem til at stråle. Dette er et tip for alle, hvad end man har fast partner eller er single. Mange tror sex er noget der er forbeholdte folk med partner, men i dag kan du f.eks. få hjælp med de bedste vibratorer fra we vibe eller andre små remedier som hjælper dig til at komme til at stråle endnu mere uden hjælp fra make up eller andet. Det er et trick som ikke kræver alverden af dig, og som ovenikøbet er rigtig sjovt at udføre. Derfor er dette tip noget som de fleste kvinder vil kunne nyde godt af, og som ikke bliver en pinsel at skulle igennem. En ekstra lille bonus ved dette er, at dette tip også vil kunne gavne på hjemmefronten. Så gå ind og tjek lovebuddy.dk og kom til at stråle som aldrig før.

Få det bedste frem i dig selv

Måske stråler du allerede som en gudinde, men synes alligevel du godt kunne tænke dig at fremhæve nogle ting ved dig selv. Det kan det at få lavet kosmetiske behandlinger hjælpe dig med, uden at du behøves at lave drastiske ændringer i dit udseende. F.eks. kan en fedtfrysning, hudfornyelse, eller en omgang botox fra cerix.dk hjælpe dig med at fremhæve dit allerede skønne ydre. Botox og filler har i mange år været lidt et tabu for kvinder, og selv kendte som Megan Fox, og Kylie Jenner har i lange perioder haft benægtet nogen former for forskønnende hjælp. Men efter flere står frem og fortæller om deres oplevelser i den kosmetiske branche, er det også blevet mere accepteret blandt almindelige kvinder. Resultaterne kan laves naturligt, og priserne er blevet mere medgørlige. Og hvis man ikke er til Botox og filler, kan man med fordele få lavet kosmetiske ansigtsbehandlinger eller fjernelse af f.eks. pigmenter. Derudover vil permanent hårfjerning som også udføres på skønhedsklinikken, også hjælpe dig til at få en nemmere hverdag, og ikke skulle bekymre dig om stubbe eller uønskede hår om sommeren eller når du skal til fest.

Et sundt indre ses også på det ydre

Hvis man ikke ønsker at ændre i sit ydre, med behandlinger eller botox kan man gå den mere ’naturlige’ vej. For ved hjælp af kosttilskud kan man hjælpe sit ydre på vej. F.eks. kan Aloe Vera være med til at hjælpe dig til en flottere, og mere ensartet hud. Eller Silica, biotin, og B-vitamin kan hjælpe dig med at få længere og sundere hår samt negle. Og ofte har kosttilskuddene også en positiv virkning indvortes, og kan hjælpe på f.eks. immunforsvar eller fordøjelse. Derfor er et godt tip at finde ud af hvilke kosttilskud man mangler, og undersøge hvad der derefter kan hjælpe en til et smukkere jeg ind- såvel som udvortes. På den måde kan du blive sund og se på, og hjælpe dig selv med et naturligt smuk look, og samtidig vil din krop takke dig for at tage sig godt af den indvendigt også. Og med disse tips kan du både blive endnu smukkere, og endnu sundere.

3 tips til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *