Man tror næsten det er løgn, men det er det ikke. Vi alle kender en der er en passioneret bilist og som altid klager over at det ikke er til at få en parkeringsplads nogen steder længere. Parkeringsforholdene i byen er elendige og smøren begynder.

Der hvor det virker til at det hele er gået hen og blevet en løgn, er når vores passioneret cyklister og cykelryttere ligeledes begynder at klage over at det er blevet svært at finde et sted til sin cykel, men som det er sagt; Det er det ikke… det er ikke en løgn.

Større behov for cykelparkeringer

Vi er begyndt at cykle mere. Det ser vi som cykler meget i vores hverdag. Cykelstierne er måske blevet bredder, men der er ikke just mere plads. Måske værst af alt så oplever vi når vi kommer frem, at cykelstativet er overfyldt.

Der er cykler overalt. Op ad murene, op ad vinduerne, ved trappegelænderet, nogle står endda frit. Vi ser at vi har fået et øget behov for flere cykelstativer i bybilledet, og det er en konsekvens af at vi cykler mere.

Og det kan lyde negativt; hvilket det ikke engang er. Det er en god ting at vi mangler cykelstativer, fordi denne mangel viser at flere af os vælger en sund transportform. Både en transportform som er sund for os, men som også er sundt for vores klima. Så det er en god konsekvens, og der er mange interesser i at se flere cykle i byerne.

På den måde kan man også forvente, at der vil komme flere cykelstativer. Der var et behov for, at vi cyklede mere, og det gør vi nu, og nu har vi behov for flere steder at sætte vores cykler; en slags noget for noget, om man vil.

Antallet af cyklister stiger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *