Vi ønsker alle at accelerere på arbejdspladsen, og blive bedre til jobbet. Eller måske bare mere effektiv, så det ikke kræver så meget tid og overskud fra hverdagen. Vi har derfor fundet de nemmeste ting du kan gøre, for at være mere oplagt til hverdagens tumult.

Motion

Motion er fundamentet for et godt helbred. Der er lavet rigtig mange studier på motion og dens effekt på mennesker, og der er ingen tvivl om, hvor stor en effekt den har på ens helbred. Man har blandt andet taget en gruppe mennesker der har været overvægtige, og analyseret dem. Den gruppe af disse mennesker, som var overvægtige, men som ikke dyrkede nogen form for motion eller ikke havde et aktivt arbejde, havde store kropslige problemer og skavanker, og havde overhængende større chancer for en bred vifte af forskellige sygdomme. Den anden gruppe, der var lige så overvægtige som den foregående gruppe, havde et aktivt arbejde og motionerede. Da man testede den anden gruppe, fandt man at tallene var gode, og at de faktisk ikke kunne se, ud fra tallene, at de var særligt overvægtige. Af denne grund alene bør man motionere mere! Hos Netfysio kan du få mere inspiration til træningsmuligheder. En ting er selvfølgelig, at du bliver et sundere menneske. Og måske betyder det at du er mere på arbejde og på den måde bliver mere effektiv på arbejdet. Men uden denne antagelse er der mange studier der efterhånden har slået fast, at eksempelvis motion på arbejdspladsen gør dig mere produktiv. Et stort studie i London viste at man blev hele 15% mere effektiv blot ved at motionere på selve arbejdspladsen, samt at man blev gladere og havde et bedre arbejdsliv. Men det udmønter sig jo også i dit private liv. Så forestil dig, at du kan blive minimum 15% mere effektiv, blot ved at motionere lidt mere. Det er meget på en uge!

Stresset hverdag

Stress er i dag en af de største folkesygdomme i verden. Den rammer alle brancher og alle slags mennesker.  430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag! Det går ud over mange ting. Det kan være du har svært ved at fokusere, du har svært ved at styrer tiden, det kan gå udover dit sociale liv samt dit helbred. Og der er ingen tvivl om, at hvis du har nogle af de ovenstående problemer, så går det også ud over dit arbejdsliv. En god måde at få mindre stress i hverdagen er… Ja du gættede det, mobilen. Der er efterhånden lavet en ordentlig omgang studier på området, og de siger alle det samme. Læg mobilen væk! Hvis du tænker over det, er det jo ikke mærkeligt du bliver stresset, hvis du hele tiden får notifikationer, og du hele tiden har behov for at se dem. Når du er på arbejde, bør du smide den i tasken. Og til hverdagen bør du generelt gå ind i dine indstillinger, og slukke for de 100 notifikationer du får i timen. Når du spiser aftensmad, så lig den væk. Og det kan sagtens være at det ikke kun er mobilen der er problemet men 27 andre ting. Men mobilen er en accelerator, og er derfor et rigtig godt sted at starte.

Det skal rejses væk

En anden måde at få mindre stress i hverdagen på, er at rejse. I gamle dage blev man af kommunen sent på ferie hvis man stressede for meget. Ja, hvem der bare var så gammel. Men i dag kan man til gengæld komme afsted til rimelige penge! Og med de mange hjemmesider der tilbyder at krydstjekke andre hjemmesider for endnu billige priser, kunne det ikke være nemmere. Et eksempel på en sådan hjemmeside er Rejsepriser. Når du nu tager afsted på ferie, så husk nu at gøre det på dine præmisser. Det er dig der skal stresses af, og ikke din partner eller dine børn. Det er dig! Så tag der hen hvor du gerne vil hen. Og oplev og se det du gerne vil se. Du fortjener det!

Bliv bedre på arbejdspladsen med disse simple tricks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *