Du kender sikkert til gurkemeje som et velsmagende krydderi til dine risretter allerede. Men gurkemeje er ikke bare et spændende krydderi, men også en god tilføjelse til din helse. Det skyldes det aktive stof curcumin.

Netop curcumin, der naturligt forekommer i netop gurkemeje, hvorfor gurkemeje også bruges til en lang række naturlægeprodukter, er blandt andet kendt for at hjælpe mod:

  • Grå stær (mere info)
  • Ældning
  • Gigtsmerter
  • Og hjerte- og karsygdomme

Læg mærke til, at gurkemeje kan være med til at forebygge disse ting og ikke helbrede dem. Har du allerede fx grå stær kan gurkemeje være med til at mindske aggressiviteten af sygdommen og måske redde syn lidt længere, men gurkemeje kan ikke helbrede disse ’skavanker’. Her skal traditionel medicin og dansk lægestand til i stedet for.

Hvis gurkemeje og den meget markante smag ikke lige er din livret har du mulighed for at indtage curcumin ved hjælp af piller og diverse kosttilskud i stedet for. Det er naturligvis bedre at får din curcumin direkte fra gurkemejen, hvis muligt. Få det direkte fra ”hestens mund”.

Gurkemeje som kosttilskud kan købes billigt online, hvis du ikke er til roden i din mad.

Curcumin i gurkemeje – din nye bedste ven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *