Der var en gang en, der fortalte mig om et betongulv, på en dag, hvor jeg på ingen måde havde forventet, at jeg skulle høre om et sådant emne. Det havde jeg virkelig ikke. Jeg havde aldrig før oplevet, at nogen stod og fortalte mig om et betongulv, og jeg må indrømme at tanken aldrig havde strejfet mig, at netop dette, var noget, der manglede i mit liv. dertil kommer, at jeg aldrig havde vidst, at det så var lige netop den dag, jeg skulle høre om et betongulv, for jeg kunne på ingen måde se, hvorfor denne dag skulle adskille sig i nogen særlig grad fra en hvilken som helst anden dag, der findes. Men det kom den jo altså så alligevel til at gøre. Pludselig var dagen kåret som dagen, hvor jeg første gang hørte om et betongulv, og det var så derfor, at dagen var helt speciel.

betongulv Så meget ændrede et betongulv mit liv

Man skal hver dag finde det, der gør en dag speciel, og adskiller den fra andre. Det havde jeg fundet, da jeg fandt ud af, at det var hele historien om et betongulv, der var temaet for denne dag. Det næste, man skal tænke på, er om den nye information har ændret noget i ens person. Og her må jeg nok sige, at det har den altså ikke i særlig høj grad. Altså, det var da sådan set meget spændende, at høre om et betongulv, især taget i betragtning, at jeg aldrig havde hørt om sådan et før, men ud over det, så følte jeg ikke, at jeg var blevet det helt store klogere på livet på lige denne dag. Det kan man vel heller ikke forvente, at man skal blive hver dag, og det skulle jeg så ikke lige denne dag.

Den første gang, jeg hørte om et betongulv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *