Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det virkeligt en god ide med en e cigaret som nytårsforsæt, og jeg opfordrer hvert eneste år mine venner til at gøre det, og jeg håber altså også, at de snart har tænkt sig at lytte til mig. Det er virkeligt ikke dumt, og jeg håber altså helt klart også, at det nok skal komme til at gå, og jeg håber altså også, at det ender med at gå godt nok, og når det først er gået op for folk, hvad jeg rent faktisk gør det for, så ender de normalt også med at overveje dette lidt kraftigere. Det er jo også forståeligt, for der er slet ingen tvivl om, at det mange gange er nødvendigt, og hvis jeg var dig, så ville jeg da virkeligt også begynde at overveje om jeg rent faktisk skulle få mig en e cigaret som nytårsforsæt selv. Jeg ryger stort set aldrig, men det ville da være godt at gøre som et forbillede, og jeg håber altså helt klart også, at det snart kommer til at gå op for folk, og hvis det ender med at ske, så er det jo godt. En e cigaret kan bruges til at stoppe med at ryge fra og med nytår!

Godt med e cigaret som nytårsforsæt

Det er altså super godt med e cigaret som nytårsforsæt, og det er helt sikkert, at jo flere der kender til e cigaret som nytårsforsæt jo bedre er det også, og jo flere i gør det sammen jo bedre vil det også være. Det er altså ret fedt, og det er altid bedre at være sammen om noget, og det er altså også tilfældet denne gang med denne e cigaret som nytårsforsæt. Jeg håber altså derfor også, at du snart har bestemt dig for, at du skal have e cigaret som nytårsforsæt. Det er i hvert fald noget, som man ikke lige bliver træt af med det samme, og det håber jeg altså også, at du er med på.

Den Gode Ide: En e cigaret som nytårsforsæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *