I september sidste år lancerede Apple, deres nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Den nye iPhone 6 er en væsentlig opgradering i forhold til den forgænger, iPhone 5S. Den nye iPhone 6 er en af de iPhone’s, som der er ændret allermest på, hvis man sammenligner den med forgængeren. Når man ser en iPhone 6, så er den primære forskel man vil ligge mærke til, den lidt større skærm. Skærmen er gået fra 4 til 4,7 tommer, hvilket godt kan føles som en del.

Udover den lidt større skærm, så har selve telefonen også fået helt nyt design. Den er blevet tyndere og lettere, samtidigt med at de helt runde og bløde hjørner er komme tilbage. Man er gået fra en A7 til en A8 chip, som betyder at processoren har lidt mere power. Det betyder bl.a. at den nye iPhone 6 er blevet en smule hurtigere. Samtidigt er batteriet blevet opdateret til et, der er lidt større, så den kan holde strøm i lidt længere tid.

iphone pige

iPhone 6 er bare en bedre smartphone – opgradér i dag!

Rent hardwaremæssig så har Apples iPhone, været en smule bagefter de mange Android smartphones i de seneste år. Derfor er iPhone blevet solgt på den fantastiske brugervenlighed og flotte stilrene design. Med iPhone 6 ser det dog ud til, at Apple endelig har kombineret fantastisk hardware med flot design, samt en fantastisk brugervenlig flade i iOS8.

Der er ingen tvivl om, at iPhone 6 er den bedste iPhone nogensinde og den slår iPhone 5S med flere længder. Når man har vænnet sig til den nye skærm, så vil man helt sikkert blive meget glad for den. Den gør det lidt nemmere at navigere rundt på telefonen, samtidigt med at man bedre kan se film og billeder sin iPhone. Den holder strøm længere og den kan fås med hele 128 GB hukommelse, så hvis tænker på at opgradere til en iPhone 6, så er det bare med at få det gjort i en fart. Hvis man vil have et hurtigt overblik over de mange priser på iPhone 6, så kan man med fordel bruge et af de smarte prissammenligningssider. Hvis du tænker på at købe den nye og elegante iPhone 6, så kan du se priser på iPhone 6 her.

Derfor skal du opgradere til iPhone 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *