Jeg er her for at fortælle jer lidt om et Woody pillefyr. Det er simpelthen derfor jeg stiller mig op foran jer her i dag, og jeg håber at i vil give mig den tid, jeg har brug for, for at fortælle jer det jeg har på hjerte. Jeg har selv valgt det tema, jeg i dag skal tale om, og det er som sagt et Woody pillefyr. pillefyr 2Det har jeg gjort, fordi et Woody pillefyr er et spændende instrument, og noget som man kan granske rigtig længe i, hvis man vil. Sådan lyder indledningen, til det foredrag, jeg tager ud og holder om Woody pillefyr.

 

Mine tanker om mit foredrag om mit Woody pillefyr
Det er spændende sådan at prøve at bygge et foredrag op fra bunden, men samtidig så kan det også godt være lidt nervepirrende, fordi jeg faktisk ikke før i tiden har været vant til det med at stille mig op foran så mange mennesker og være i centrum. Men det prøver jeg nu. Og heldigvis er det med noget, som jeg er helt på hjemmebane i. Jeg ved nemlig rigtig meget om et Woody pillefyr, og det er derfor at jeg kan siges at være på hjemmebane i dette emne. Jeg har læst om det, jeg har personlige erfaringer med det, jeg kender til de officielle anmeldelser af det, der er på markedet. Og al denne viden om et Woody pillefyr kan jeg så stå og dele ud af, når jeg holder mig foredrag. Som du kan gætte, eller som du i hvert fald måske kan gætte, så er et af de emner, som jeg vil berøre i mit foredrag emnet om, hvorvidt et Woody pillefyr er et godt pillefyr sammenlignet med andre, og det vil jeg gå rigtig meget i dybden med.

Disse kvaliteter kan du finde i et Woody pillefyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *