Alle forældre vil naturligvis gerne gøre det lille ekstra for, at børnefødselsdagen bliver en mindeværdig oplevelse for deres barn, så det vil du med garanti også.

Det vigtigste er måske nok gaven – i første omgang – men minderne vil senere være det, der bliver tænkt tilbage på. Når du tænker tilbage på dine børnefødselsdage, hvad husker du så bedst? Hvad du fik i gave eller stemningen og billederne i dit hoved af, hvordan festen så ud? Nok det sidste, med mindre det var det år, du fik din første cykel.

Ingen børnefødselsdag uden pynt og kage

Kan du huske det år, da alle dine gæster kom udklædte som Ninja Turtles? Bordet var dækket af en grøn dug, og der var papkrus og -tallerkner med motiver af de skønne, grønne turtles. Eller det år, hvor lagkagelysene havde facon som dinosaurer?

børnefødselsdag4Du kan med garanti huske de børnefødselsdage, hvor der var gjort noget særligt ud af at pynte stuen og entreen og at dække bordet.Dit barn skal da også have det bedste.

En verden af lækre ting og sager

Internettet bugner af festartikler til børnefødselsdagen og andre fester, barnedåb, diskofesten osv. – til børn i alle aldre og barnlige sjæle.

Det gør det nemt og behageligt for dig. For så kan du en aftenstund sætte dig ved computerskærmen med en kop te og i ro og mag kigge på og vælge ud af alle de skønne ting, du kan forkæle dit barn med.

Det skal du bruge

At komme ind i en sådan verden kan virke overvældende, for hvad skal man købe, hvad er nødvendigt, og hvad kan man undvære?

Det er selvfølgelig helt op til jeres egne krav og forventninger, barnets interesser og din pengepung. Men det er ikke fordi, det koster en herregård at købe flottefestartikler.

En ting der skal være, er flag. Flag hører sig til, når der er børnefødselsdag. Om det er dannebrogsflag eller racerflag, du synes passer bedst ind i temaet, det afgør du, men flag må der til, så I kan kippe med flaget.

Balloner er også et must – med mindre fødselsdagsbarnet ikke kan lide balloner selvfølgelig. Guirlander og/eller lanterner i en eller anden form er også flot og giver en ekstra festlig atmosfære.

Herudover skal du bruge service. Papkrus og -tallerkner – de skal selvfølgelig passe sammen – og servietter. Bestikket er måske ikke lige så stor en nødvendighed, men det vil være med til at gøre det nemmere for dig, når der skal vaskes op.

Hvis du rigtig vil fyre op under festlighederne, skal der selvfølgelig også være en flot dug, konfetti, bordpynt samt kagepynt og -lys, der passer til de øvrige elementer. Det behøver ikke være et tema, som f.eks. det ovennævnte med Ninja Turtles, det kan også være barnets yndlingsfarve, der trækker en rød – eller sort – tråd gennem hele arrangementet.

Glæd dit barn

Så vil du se dit barns øjne stråle om kap med stjernerne, så kan du godt sætte tevandet over og glæde dig til en hyggelig stund ved computerskærmen.

Flot service til fødselsdagsbordet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *