Når du køber en Samsung Galaxy S7 Edge, bør du også altid købe et cover til den. Det kan beskytte den, hvis du taber den. Der findes en lang række forskellige covere. Vi kommer ind på nogle af de mest almindelige her.

Du behøver ikke at være særlig fummelfingret for, at din nye Samsung S7 Edge ligger på jorden. Du behøver heller ikke at være særlig uheldig for, at den lander forkert og går i stykker. Det er rigtig ærgerligt, ikke bare, fordi det er en dyr telefon, men også fordi du højst sandsynlig er glad for den, og at den allerede indeholder en masse oplysninger, som det vil tage dig tid at flytte over til en anden telefon.

Flotte covers til S7 Edge

Derfor er det vigtigt, at du beskytter din telefon med et cover. Selv et rimelig tyndt cover kan være med til at beskytte din telefon, selvom det måske ikke virker sådan. Det er derfor alle pengene værd, at du køber et cover, som, du synes, er flot. Når du taber din telefon, og lad os være ærlige, det kommer du jo til at gøre, vil coveret kunne tage af for en del af skaden. Måske er du så heldig, at der slet ikke kommer til at ske nogen skade med telefonen.

Når du skal vælge et cover til din Samsung Galaxy S7 Edge, er det vigtigt, at du vælger et, der er lavet særligt til den. Mobilen er let buet, hvilket gør, at du ikke bare kan sætte et hvilket som helst cover på. Hvis det ikke er lavet specielt til mobilen, vil det ikke komme til at sidde ordentligt.

Cover med gummidutter gør, at din mobil bliver liggende

Er du på udkig efter et helt simpelt cover, bør du overveje Samsung Galaxy S7 Edge TPU hybridcoveret i blå eller sort fra CoverButik.dk. Det er virkelig ikke et cover, der gør meget væsen af sig, men det kan netop være det, som du er på udkig efter. Nogle covere kan blive meget store og stjæle opmærksomheden fra din mobil. Det gør det her cover ikke.

Coveret er lavet med en hård bagside med gummidutter på. Den hårde bagside kan tage af for slag, så der ikke sker noget med din mobil, hvis du taber den. Gummidutterne er derimod med til at sikre, at din Samsung Galaxy S7 Edge ikke falder ned fra en glat flade. Det kan for eksempel være, hvis du lægger den på et bord. Når den har et cover med gummidutter på, vil den blive liggende. Hvis den ikke har, kan den nemt ende med at kure henover bordpladen og så falde på gulvet, hvor den kan gå i stykker.

En tredje fordel ved Samsung Galaxy S7 Edge TPU hybridcoveret er, at det er billigt. Hvis du ikke har så mange penge efter, at du har brugt en hel del på din nye mobil, er dette cover en god løsning for dig. Er du villig til at bruge lidt flere penge på et cover, så se udvalget af Galaxy S7 Edge etuier og covers hos CoverButik.dk.

Beskyt skærmen på din Samsung Edge med et flipcover

Hvis du hører til en af dem, der er kommet til at smadre skærmen på din smartphone, fordi du har tabt den, vil du sikkert gerne beskytte din ny Samsung Galaxy S7 Edge mod, at det sker igen. Det ville være rigtig ærgerligt, at du lige har brugt en masse penge på en ny mobil – og så taber den, så skærmen smadrer, så du skal bruge penge på en ny skærm.

For at beskytte skærmen kan du vælge et flipovercover til din Samsung Galaxy S7 Edge. Det er et cover, der har to sider. I den ene side har du din mobil siddende. Den anden side har du mulighed for at klappe ned over din mobil, når den ligger på bordet, eller når du har den i lommen eller tasken. Det gør, at din mobil lige får lidt ekstra beskyttelse. Hvis du kommer til at tabe den, mindsker det derfor risikoen for, at skærmen går i stykker.

Hvis du har nøgler eller lignende liggende i din taske, mindsker flipovercoveret også risikoen for, at de kommer til at ridse skærmen på din telefon. Selvom du sagtens kan bruge mobilen, selvom skærmen er ridset, er det virkelig ærgerligt, at din nye smartphone får en grim ridse.

Med et cover med plads til kort kan du slippe for en pung

I dag er der ingen grund til, at du har en pung med, når du bevæger dig rundt. Der er stort set ingen steder, hvor de ikke tager kort eller MobilePay. Det gør, at du bare har brug for dit dankort og din smartphone, når du bevæger dig ud i verden. Derfor kan det også være rigtig smart, at du har mulighed for at opbevare de to genstande sammen. Så slipper du helt for at skulle have en pung med.

Mange flipovercovere er i dag lavet, så du har mulighed for at have tre til fire kort i. Det kan for eksempel være dankort, kreditkort, sygesikringskort og forskellige former for medlemskort. Det gør, at du nemt kan have alt, hvad du skal bruge, med, samtidig med at din smartphone er beskyttet.

Du kan få mange forskellige former for flotte covers med plads til kort til Samsung Galaxy S7 Edge. Nogle af dem er lavet i rigtigt læder, mens andre er lavet i imiteret læder. Rigtigt læder vil typisk være dyrere, men vil også kunne holde i længere tid.

Flotte covers til S7 Edge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *