De fleste af os kender måske de dage, hvor det bare er svært at få nok energi. De kan være svære at komme igennem, for det betyder jo sjældent, at der er mindre at lave af den grund. Derfor kan det største ønske på disse dage også nemt blive at få bare en smule mere energi. Ofte er det lettere sagt end gjort, men der findes måske alligevel råd for det. Her er nogle ideer til ting, der kan hjælpe dig med at komme igennem trætheden – måske med bare en smule mere energi.

Få mere energi fra din kost

Det første tip er til at spise en mere energiholdig kost. Det er nemlig primært igennem din kost, at du vil kunne få energi i løbet af dagen.

Hvis du lider en mangel, som for eksempel magnesiummangel, så vil det muligvis også kunne mærkes. I så fald skal du først og fremmest sørge for at få netop de næringsstoffer, du mangler, fra din kost. Er det umuligt, så kan du overveje et kosttilskud. Men kosttilskud kan aldrig erstatte den gode og varierede kost.

Kom op, og bevæg dig

Hvis du siddet meget stille, så vil du også blive mere tilbøjelig til at blive døsig. Derfor kan det nogle gange være en hjælp med lidt bevægelse.

Bevægelse og motion kan i bedste fald give dig mere energi. I værste fald kan det blot fungere som et afbræk og en sund pause. Det er også vigtigt, når du er træt.

Sørg for en ordentlig nattesøvn

Endelig er det også klart, at din nattesøvn er vigtig for at have nok energi til dagen. Derfor er det også en god idé at arbejde på at forbedre den.

Sørg for gode rutiner, hvad angår din søvn. For mange kan det være en hjælp at gå i seng ved samme tid.

Føler du dig træt? Sådan kommer du igennem den sløve dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *