Det kan være rigtig svært at skulle købe gaver til andre, og det kan også være rigtig svært at finde på noget at ønske sig. Og hvis børnene også har fået alt hvad de ønskede sig i løbet af året, er de også rigtig svære at finde gaver til. Også er der teenageren, som grundet sin voksealder i forvejen spiser en ud af huset hvad skal han nu have. Her finder du forslag til alle i familien, som altid kan bruges også til dem der har alt.

Mand/Far

Manden i huset har formentlig alt han lige går og mangler, og han ønsker sig måske heller ikke rigtig noget særligt. Så hvor skal man starte, hvis han i de sidste mange år har fået underbukser og sokker som han helt uopfindsomt har ønsket sig, kan det også godt blive lidt kedeligt. Hvis man ønsker at give ham noget han bruger ofte, kan man give ham en ny rent og skarp barbermaskine som kan købes hos made4men. Her vil man også kunne finde parfumer, eller pleje til både ansigt og skæg. Derudover kan det også være en god ide at sætte sig ind i manden i husets interesser og hobbys. Hvis f.eks. han spiller golf, kan man finde en gadget til dette. Det kunne være et nyt jern, nye handsker, eller golfsko. Dette er ofte noget som mænd ikke selv tænker over at de går og mangler, så længe det gamle stadig fungerer. Det kan også være han er meget til øl, så kan man give ham en personlig øl som man selv sammensætter. Eller hvis han er lidt mere fix, kan han få et startkit, til selv at komme i gang med at brygge øl.

Kone/Mor

Hun holder hjulene i gang i familien, og sørger for at alle altid er glade og har det godt fuldstændigt uden at kræve noget tilbage. Derfor vil man gerne give hende noget der viser hvor glad man egentlig er for hende, og noget der gøre hende glad og føler sig forkælet. Der er mange muligheder til kvinder, hvis hun ønsker sig noget nyt tøj eller undertøj er der hos MollyogMy et stort udvalg af alt slags tøj til enhver kvinde. Det kan også være hun trænger til noget forkælelse, så kan man booke en af de utallige behandlinger til krop, hår, eller ansigt som der findes. Dette kan både være en tur til frisøren med farve og klipning, en lækker afstressende massage, eller en ansigtsbehandling der giver lækker hud. Hun kan også få et abonnement til hendes yndlingsblad, på den måde vil hun tænke på dig hver gang hun modtager et nyt glad + der ofte er en lille ekstra gave med når man bestiller disse pakker. Hvis det skal være mere personligt, kan man give hende et smykke hun kan bære hver dag og stolt fortælle veninderne og kollegaer at det er noget hun har fået af sin mand eller børn. Og sidst men ikke mindst hvis man vil forkæle kvinden i sit liv, vil de fleste kvinder blive rigtig glade for en oplevelse. Dette kan enten være med hele familien eller en romantisk get away, kun for to.

Teenager

Teenagere kan være svære at købe gaver til og der kan være rigtig stor forskel på, hvad der interesserer teenagere og hvad de vil blive glade for. Hvis din teenager er en dreng der går op i træning kan en ide være at bestille bodylab proteinpulver hos Musclehouse.dk, dette kan også hjælpe til at holde træningsmotivationen oppe hos personen. Og hvis han går op i træning, er der også en chance for at han går op i sig selv, så hvis ikke man vil give ham sportsudstyr eller trænings relaterede gaver. Kan man købe en god parfume, eller en smart skjorte til ham. Måske han trænger til noget pynt til hverdag, så kan man købe et flot ur eller armbånd. Dette gælder også hvis det er en datter i har, her er mulighederne dog ofte lidt flere når det kommer til smykker. Og man vil både kunne købe en ring, hår accessoires, armbånd, ure, øreringe, eller en halskæde til hende. Hvis man har et lidt højere budget, kan man købe noget klassisk, som han/hun vil kunne bruge mange år frem. Ellers er det en god ide at sætte sig ind i din datters interesser, og finde noget der kan matche her. Hvis hun interesserer sig for mode, så kan man finde noget unikt tøj eller en item til hende. Hvis det er makeup der hitter, kan man undersøge lidt om hvad der er in og finde nogle gode produkter til hende. Her er der også masser af vejledning at hende, i de fleste make up forretninger.

Se eventuelt mere om skønhedspleje på beautyblock.dk

Gaver til alle i familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *