Kribler det i dine fingre, når du tænker på at give din bolig et friskt pust? Så grib til handling, og begynd dekorationen af dit hjem.

 

Der er ikke langt til at opnå den berømte nordiske minimalisme. For er du én af dem, der sukker, når du kigger i magasiner og kataloger som for eksempel Bo Bedre, fordi du ville ønske, at dit hjem var ligeså smukt og fint? Så frygt ej. Der er masser af muligheder for at pifte dit hjem op med produkter fra IKEA, genbrugsbutikker eller andre varehuse.

I de sidste år har træ og andre naturmaterialer virkelig fået deres renæssance i de danske hjem. Tingene må helst ikke være for ny fabrikerede. Især hos de yngre generationers hjem er retro og nordisk minimalisme blevet moderne, og jo ældre produkterne er, jo bedre. Hvis du længes efter et hjem, der følger den nordisk minimalistiske mode, behøver du altså ikke at finde den store pengepung frem. Det kræver blot kreativitet og nogle besøg hos enten den lokale genbrugsbutik eller IKEA. Det er nemt at være med på moden, men det er vigtigt, at din personlighed skinner i gennem stilen, som du vælger at indrette dit hjem efter. Det værste du kan gøre er at købe en masse retroprodukter, fordi andre har det. Som udefrakommende skal man kunne mærke, at det er dit hjem, og det gør du gennem indretningsstilen.

 

Lammeskind og retrolamper

En god start på den nordiske minimalisme i dit hjem kan være at slænge et lammeskind over en stol, købe et par gode gulvplanter eller investere i et par retro standerlamper fra IKEA. Så er du allerede godt på vej, og det er ikke engang dyre produkter. Men husk nu, at selvom mange af dine bekendte har skaffet sig lammeskind og retrolamper, så er det måske ikke din stil. Så vær tro mod din egen smag og få inspiration fra kataloger og magasiner.

 

Der er ingen tvivl om, at en tur i IKEA næsten er livsnødvendigt, når du skal have indrettet dit hjem. Varehuset har alt, hvad dit hjerte begærer. Men inden du traver mod den store labyrint af dekorationsudvalg, så kan det være en god idé at kigge kataloget i gennem. På den måde kan du slippe for, at den blå IKEA-pose bliver fyldt op med en masse ligegyldige ekstra ting.

 

Genbrug er vejen frem

Det er ikke kun ved tøjstilen hos unge, at det er blevet mere normalt, at tøjet er blevet købt billigt i genbrugen. Nu er det ikke kun kroppen, der bliver dekoreret med billige produkter fra genbrugen. Hjemmet er også blevet én af de ting, som helst skal dekoreres med retro og billige ting fra genbrugen. Det gode ved genbrugsbutikker er netop, at priserne er lave. Men der er også en bred vifte af valgmuligheder, når du træder ind i butikken. Det kan være alt fra små dekorationer til vindueskarmen til gamle plakater til at hænge på væggen eller måske endda gamle træstole eller lignende.

 

Genbrugsbutikker kan være vejen frem for dig, der ønsker at give dit hjem et pift af den nordiske minimalisme uden at skulle gå i gennem en større labyrint i IKEA, og for dig der ikke har den store pengepung.

 

Kribler det i dine fingre for at komme i gang nu? Men sidder du med en bankkonto, der er på grænsen til bankerot eller bare ikke er ligeså stor, som du ønsker det?

Så behøver du ikke at stresse over at skulle ringe til bankrådgiveren og retfærdiggøre et lille lån til at gøre dit hjem til den bolig, som du i hverdagen går og drømmer om. Du har nemlig muligheden for at låne nemt, hurtigt og sikkert hos MiniFinans.

 

MiniFinans giver dig mulighed for at låne penge nemt og sikkert, lige når det passer dig. Der er ingen åbningstider, og det foregår online. Og de gør meget ud af, at du selv kan holde styr på lånet.

 

-Når du optager et lån hos MiniFinans, opretter du samtidig en profil, hvor du har overblikket over dine lån, lånevilkår og personlige oplysninger, lyder det fra udbyderen.

 

Så lad ikke pengepungen begrænse dit hjem. Tag et smut til IKEA eller nærmeste genbrugsbutik, og giv din bolig det pift, som du føler, at det trænger til.

Giv dit hjem et pift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *