Du har måske stået i situationen før? Du har lavet et mega fedt nyt produkt, eller du har en vildt god historie, du gerne vil have ud i verden, og du glæder dig for vildt. Der er bare det problem, at du synes det er svært at få lagt stemmen i de rette folder. Du har måske brug for hjælp fra en professionel speaker til at levere dit budskab klart, præcist og professionelt.

Hvad er Speak?

Speak er den tale, du hører, når du ser en reklame med voiceover, når du hører et indslag i radioen eller når du lytter til en e-bog på ferien. Og det er ikke altid let at levere god Speak selvom du er en god taler til daglig. Der er nemlig masser ved stemmeføring, som tone, hastighed og artikulering, og det kan tage lang tid at træne op.

Det kan også være, du står og mangler en hel specifik stemme til dit produkt. Måske er det vigtigt for historien, at det er en maskulin stemme eller det foregår på spansk – et sprog, som du ikke forstår, og måske heller ikke orker at lære til formålet.

Det er her professionel Speak kommer ind i billedet.

Klar og behagelig kommunikation med speakstudiet.dk

speakstudiet.dk er blot et af de mange firmaer, der leverer klar og god Speak til virksomheder og enkeltpersoner. Og de har gjort processen legende let.

På deres hjemmeside finder du nemlig et stort katalog over alle de stemmer, de har til rådighed. Du kan derfor vælge Speak ud fra hvilket køn, hvilken alder og hvilket sprog, din Speak skal være i. Eller måske har du brug for en barnestemme til at promovere dit gode produkt. Få Tydelig Speak med klart budskab i dag!

Guide: Sådan vælger du det rigtige speak til dit produkt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *