Tantramassage er et ord, som langt de fleste har hørt før, men hvor det faktisk er relativt få, som kender den præcise betydnin,g og det skal vi have gjort noget ved. Derfor er denne artikel en grundig gennemgang af, hvad tantramassage er.

Tantramassage er – ligesom tantrasex – et koncept, som har eksisteret i ekstremt mange år. De seneste år er tantramassage vokset meget i popularitet. Dette er blandt andet sket som følge af, at flere og flere par er blevet ekstra opmærksomme på at gøre noget aktivt for at styrke intimiteten og nærheden i forholdet.

Rigtig mange vælger at forsøge sig med tantramassage, og det skyldes utvivlsomt, at denne massageform er styrkende både for åndelige samt fysiske aspekt.

hvad er tantramassage

Definition af tantramassage

Tantramassage er faktisk lidt komplekst, og derfor lader begrebet sig ikke kortfattet definere. Tantramassage er nemlig mange forskellige ting. For at gøre definitionen så letforståelig som mulig har vi valgt at kreere denne via af en række letlæselige punkter:

 • Tantramassage kombinerer traditionel massage med seksuel energi
 • Tantramassage fremhæver og forstærker intimiteten mellem de involverede parter
 • Tantramassage får både massøren og modtageren af massagen til at slappe fuldstændig af
 • Tantramassage giver fornyet energi og åndelig renselse
 • Tantramassage kan udføres af alle og enhver. Med andre ord behøver du ikke at være ekspert
 • Det siges, at tantramassage kan vække de syv energicentre – også kaldt chakraer. Energicentrene findes langs rygsøjlen
 • Tantramassage er stærkt forbundet med tålmodighed. Tantramassage tager nemlig lang tid at udføre, da det kræver fordybelse at finde ind til sin indre ro.

Tantramassage en derfor en kombination af traditionelle massageteknikker og seksuel spænding. Tantramassage er ydermere forbundet med sjælefred og fordybelse.

Andre guides til spørgsmålet: Hvad er Tantramassage?

Der findes mange lange guides på nettet, hvor du kan blive klogere på, hvordan et tantramassage-forløb kan eksekveres. Hvis du er nysgerrig efter et sådant, så tjek denne ultimative guide til et tantramassage-forløb.

Bemærk dog, at denne guide primært fokuserer på tantrasex. Tantramassage behøver ikke involvere sex og penetration.

Artiklens principper om forberedelsesdelen, samt om hvordan man finder indre ro, kan du dog med fordel lade dig inspirere af.

Tantramassage-teknikker

Som sagt er tantramassage en kombination af traditionelle massageteknikker og forløsning af seksuel energi.

Du har stensikkert givet massage før, og du vil kunne bruge mange af dine massageerfaringer, når du skal give tantramassage.

Den store forskel er dog, at du – når du udfører tantramassage – skal være endnu mere tålmodig, end når du giver traditionel massage. Du må ikke forhaste noget som helst; alt skal gå utroligt langsomt, og det hele skal foregå til afstressende musik. Dine bevægelser skal være blide og bløde, og din vejrtrækning rolig og afdæmpet.

Husker du på dette, vil du uden besvær kunne give følgende massagetyper:

 • Nakkemassage
 • Hovedbundsmassage
 • Pandemassage
 • Skuldermassage
 • Rygmassage
 • Lægmassage.
Hvad er tantramassage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *