Sponsoreret annonce

Du fortjener ganske enkelt en god hvilestol. Et godt, komfortabelt hvil gør godt i din
hverdag og giver dig flere kræfter til de ting, du gerne vil. Men hvad skal du kigge efter, når
du vælger hvilestol?

Hvilestole findes i flere versioner, som hver især henvender sig til forskellige ældre.

  • Den gode, komfortable otiumstol uden dikkedarer
  • Hvilestolen med manuel indstilling af ryg
  • Hvilestolen med elektrisk sædeløft
  • Hvilestolen med elektrisk indstilling af ryg
  • Hvilestolen med indstilling af både ryg- og fodstøtte


Husk, at du skal kunne sidde længe i din hvilestol, så det er vigtigt, at den både er komfortabel og udformet i gode, robuste materialer af høj kvalitet.

Den enkle otiumstol

En stol, som du bare sidder godt i, også i lang tid, er velpolstret og udformet i gode materialer. Det er vigtigt, at den passer til dig og din krop, så du skal med ud og prøve den, før du køber. En hvilestol er typisk lidt højere end en traditionel lænestol, så du lettere kan rejse dig op. Husk fodstøtte.

Manuel indstilling

Manuel indstilling af hvilestol er selvfølgelig billigere end elektrisk indstilling, og hvis du har kræfterne til det, er det også en mægtig god idé. For hver gang du bruger kræfter, styrker du dit helbred og især dit kredsløb.

Sædeløft

Hvilestolen med sædeløft hjælper dig med at rejse dig. Det giver dig mulighed for at stå og gå oftere end du ellers ville. Så selvom du måske synes, det virker lidt dovent at få et puf bagi, når du rejser dig, er det faktisk helbredsmæssigt en god idé. Så kan du bruge kræfterne til det, der giver mening for dig.

Elektrisk indstilling af ryg

Nogle otiumstole har en elektrisk motor, som kan indstille ryggen – og måske samtidig fodstøtten – i én rolig bevægelse. Det er en komfortabel løsning, som gør det let for dig at tage et hvil – og at komme op igen, når du er frisk.

Hvilestol med to motorer

De mest avancerede hvilestole har individuel elektrisk indstilling af både ryggen og fodstøtten. Det giver dig mange flere muligheder for at finde netop din favoritstilling. Både når du skal hvile dig, og når du vil være vågen. Snyd ikke dig selv for et godt hvil. Et godt hvil er vigtigt for dit velbefindende, og jo bedre en otiumstol du har, des større chance er der for, at dit hvil giver dig din friskhed tilbage.

Husk også, at din gode stol skal bruges til at give dig bedre velvære – også mens du ikke sidder i den. For når du er veludhvilet, har du bedre mulighed for at gøre de ting, som giver mening for netop dig. Og bevægelse er vigtig for dit kredsløb og for dit samlede helbred.

Hvilestol – hvad skal du vælge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *