For to dage siden gik det op for mig, at jeg har de forgangne år drukket alt for mange colaer. Men det skyldes blandt andet, at jeg holder mange LAN-fester. Med LAN-fester er det sådan, at jeg inviterer nogle venner over, så vi alle kan spille computerspil til den lyse morgen. Det er noget jeg glæder mig til hver gang, og i forbindelse med de her LAN-fester, drikker både jeg og mine venner mange colaer. Sådanne fester varer nemlig hele dagen og natten, og derfor bliver det til en masse sukker. Derfor vil en billigtandlæge være den bedste løsning på mine problemer med sukker i tænderne.tandlæge Med en billig tandlæge vil jeg få undersøgt mine tænder, så jeg ikke får det så dårligt, som jeg har det lige nu. Giv mig derfor en god og billig tandlæge nu.

 

Giv mig en god anbefaling til en billig tandlæge

Som du kan læse er jeg lidt desperat efter en billig tandlæge, fordi jeg har en så stor smerte, at jeg ikke kan gå mere. Ja, du læste rigtigt. Jeg ligger faktisk i sengen og kan ikke bevæge mig nogen steder overhovedet. Derfor vil jeg være lykkelig og rigtig glad, hvis du har mulighed for at anbefale eller henvise mig til en god og billig tandlæge, så jeg kan få lavet mine tænder. Jeg vil sådan set vente på din anbefaling de næste syv, otte eller ni dage. Det eneste jeg vil vente på er, at du anbefaler mig en billig tandlæge. Jeg er så klar til at tage af sted til en billig tandlæge, så jeg kan få kigget på mine skæve tænder. Hvis du anbefaler mig en god tandlæge, vil jeg faktisk give dig lidt penge for det, fordi du vil gøre mig en stor tjeneste.

Jeg drikker for mange drikkevarer med sukker i – kender du en billig tandlæge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *