Hvis jeg må være så fri at tale frit fra leveren, så er der helt klart ingen tvivl om, at vi kan få utroligt meget ud af at arbejde sammen, og jeg er overbevidst om, at det på et eller andet tidspunkt også er nødt til at gå op for dig, at jeg kan hjælpe dig af med dit misbrug af alkohol. Jeg kan altså hjælpe dig i gang med en , alkoholbehandling, og jeg ved hvor meget du kan få ud af at gøre dette, og jeg håber da helt klart også, at du snart har indset, at jeg har ret i det jeg gør, og når jeg prøver at hjælpe dig, med at komme i gang med en alkoholbehandling, så kan du jo heller ikke være så meget som et eneste sekund i tvivl om, at det virkeligt er en god ting at gøre. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg vil virkeligt mene, at vi skal begynde at overveje at gøre dette, og så vil det jo helt klart også føles sådan.

Tænk på alkoholbehandling

Det er jo sådan, at hvis du tænker på andre der har været i alkoholbehandling, så kan ud heller ikke undgå, at give mig ret i, at de virkeligt har vendt deres liv om, og det er langt de fleste af dem, der også lykkedes med det. Det er også derfor, at jeg mener, at du endnu har håb, og at det ikke er for sent for dig, at få styr på dit liv endnu. Det gælder altså helt klart bare om at komme i gang med din alkoholbehandling. Det er jo nu en gang bare sådan, at du også er nødt til at indse, at jeg har ret i det jeg siger, og jeg syntes altså helt klart, at du skal begynde at overveje, om det måske ikke snart er tid til en ny alkoholbehandling for dig.

Kend til alkoholbehandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *