Godt kram i lækkert og æstetisk design er noget du kan glædes over, hver gang du bruger det eller hver gang du ser det. Omgiver du dig med flotte ting, får du større livsglæde og udstråler en livsstil, som mange vil misunde dig.

Der er noget langelænder pølse over godt design. Man kender det måske nok ikke på knækket, men nærmere på, at øjet hviler på det og at det føles lækkert og rigtigt i hånden. Endnu bedre bliver det, hvis det f.eks. er et praktisk køkkenredskab eller håndværktøj, hvor der er tænkt over at integrere de designmæssige og funktionelle detaljer i designet, så det hele går op i en højere enhed. Det er bare lykken at stå med eller have stående.

Selvfølgelig koster godt design mere, men det giver også en daglig glæde, der ikke kan veksles til klingende mønt. Kynikere vil måske nok sige, at maden smager lige godt om den er serveret på hverdagsporcelæn fra Ikea eller på en kongeligt porcelæn – altså Royal Copenhagen – tallerken til 600 kroner stykket. Men hvorfor tror de så, at professionelle kokke og restaurationer går så meget op i anretning og flot porcelæn? For vi spiser med øjnene og derfor er anretning og porcelæn en vigtig dele af hele oplevelsen.

Grib chancen for at vælge godt design

dishware19Det er nok også derfor, at så mange firmaer netop giver mærkevarer i godt design til medarbejderne, når de ikke vælger den nemme løsning at give hver enkelt medarbejder en kurv med julegodter og et par gode flasker vin.

For kurven med godter og vin er de altid sikre på, falder i god jord, hvorimod det er lidt mere risikabelt at vælge en eller anden designerting. For design og gavens praktiske anvendelse kan der være stærkt divergerende meninger om og intet er mere uheldigt for et firma, end at give firmajulegaver til medarbejderne, der bliver et samtaleemne i sig selv til julefrokosten og dagene derpå. Derfor er der mange virksomheder der fravælger godt design – det er simpelthen for risikabelt.

Det er synd! Især fordi der i dag er kommet en ny trend inden for firmagaver, hvor medarbejderne selv kan gå ind og vælge en gave på en til formålet opbygget webshop, der kun indeholder gaver, der passer til det budget, der er afsat pr. person til julegaver.

Derved bliver det medarbejdernes egen og ikke chefernes smag, der afgør, hvad der skal vælges – og når der er frit valg på alle hylder, griber de fleste chancen for at vælge godt design frem for kurven med julegodter, selv om den oftest også er en valgmulighed i webshoppen.

Godt design er som en boomerang

For godt design er som en boomerang – det kommer hele tiden tilbage til dig af sig selv. Har du først spottet en ting i en butik, du synes ser godt ud, så kommer du hele tiden tilbage til den og lægger hele tiden mærke til den, uanset hvor du støder på den.

Så får du muligheden for at vælge den som firmajulegave, er det da klart, at du slår til! Derfor tegner den nye trend inden for firmajulegaver til at blive en stor succes.

Lækkert og æstetisk design udstråler god livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *