Bacon er og bliver en af danskernes foretrukne smagsgivere, når vi bevæger os ud i køkkenet. Tænk på hvad sprøde stykker af bacon kan gøre for din salat, eller hvad bacontern i gryderetten kan tilføje af dyb og røgfyldt smag.

Har du nogensinde tænkt på, hvad det kræver for at lave hjemmelavet bacon? Det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro. Læs videre her, og bliv klogere på hvordan du kommer i gang.

Kræver minimal investering af udstyr

Det eneste du reelt set behøver at anskaffe dig, det er en røgeovn. Det kan være at du allerede har sådan en fætter stående derhjemme, men hvis ikke du har det, så gå ind på https://www.foodfreaks.dk/, og se det store udvalg af røgeovne. Med kun få klik, kommer du et skridt tættere på at kunne nyde hjemmelavet bacon i alle dine yndlingsretter.

Så er der kun tilbage at få grisen og krydderierne i hus, inden du kan komme i gang med dit nye bacon-projekt. Når først du har prøvet hjemmelavet bacon, så vil du aldrig mere vende tilbage til det fabriksfremstillede.

Spar penge mens du nyder den lækre smag

Det er ikke kun den helt formidable smag, der gør det værd at lave sit eget bacon. Du har sikkert selv prøvet at åbne en pakke bacon fra supermarkedet og derefter måtte konstatere, at der var overraskende lidt bacon i pakken, i forhold til hvad du måtte betale.

Når du vælger at lave hjemmelavet bacon, har du mulighed for at gøre kiloprisen noget lavere, end den du må betale i supermarkedet. Samtidig står du med et prima produkt uden en masse unødvendige tilsætningsstoffer.

Udover at spare penge i længden, så giver hjemmelavet bacon dig også mulighed for selv at bestemme tykkelsen på dine baconskiver eller bacontern.

Lav hjemmelavet bacon selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *