Min far og mor blev skilt

Da min far og mor blev skilt, blev jeg meget forarget, da jeg havde regnet med, at de ville være sammen hele livet. Da min mor flyttede ud, flyttede hun direkte over til en anden mand, og mit forhold til hende blev derfor utrolig dårligt. Jeg kunne ikke tilgive hende, for hvad hun havde gjort, og jeg kunne slet ikke se hende i øjnene. Efter lang tid fandt min far endelig en kæreste og det fortjente han også. Han fortjente at være glad, og det var han med sin nye kæreste. Nogle år senere flyttede hun ind med sine børn, og alting inde i huset skulle nu ændres. Dette var en stor omvæltning for mig, for alle reglerne blev også ændret. Nogle regler blev lavet en smule om, andre regler fandtes overhovedet ikke mere. Dette var meget mærkeligt! Samtidig med at man skulle vænne sig til de nye regler, skulle jeg også vænne mig til den nye indretning. Der var mange af vores gamle møbler der blev skiftet ud, og selv nogle almindelige og basale ting som gardinerne blev skiftet ud. Dette syntes jeg var meget mærkeligt, men jeg vænnede mig langsomt til det.

 

Mit nye værelse

En dag da jeg kom hjem, havde min fars nye kæreste fundet nye møbler til mit værelse også, og hun havde derfor skiftet gardinerne ud også. Dette var virkelig mærkeligt for mig, da jeg var vant til at vågne ved lyset der kunne trænge gennem gardinerne. Nu havde hun købt mig plissegardiner, og derfor kunne jeg ikke vågne om morgenen. Det endte med at jeg vænnede mig til det, men det tog meget lang tid. Efter noget tid ville hun gerne hjælpe mig med at indrette mit værelse, men dette fik hun alligevel ikke lov til.

Mine nye plissegardiner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *