Så er det igen ved at være konfirmationstid, hvor en masse unge mennesker i alderen 13-14 år er klædt i hvide kjoler og jakkesæt. Konfirmationen byder de unge mennesker ind i de voksnes rækker, og du står for at købe gaven til konfirmanden. Vi har været ude og forhøre os blandt de unge kommende konfirmanter og spurgt, hvilke ønsker de har til deres konfirmation. Vi har samlet alle deres ønsker til konfirmationen i nedenstående artikel.

De 10 mest ønskede ting til konfirmationen

Nedenstående ønsker er unisex, og kan derfor bruges til både en dreng og en pige.

Plakat til konfirmanden

En plakat er altid en god gave. Især, hvis du ved om konfirmanden har nogle præferencer indenfor en genre som sport, musik, iværksætteri eller lignende så de kan få en plakat med en af deres store idoller.

Ligeledes er citat-plakatterne et stort hit lige nu, og her kan du muligvis også finde en citat-plakat, der passer godt på konfirmanden.

Pris: Fra 249,-

Et smukt ur

Et ur er en fed og stilrig accessorie som unge elsker at gå med. Uanset om du skal til konfirmation hos en pige eller dreng, så kan du helt sikkert finde et ur, der passer til deres ønsker og stil.

Pris: Afhænger af mærke

Koncertbiletter til konfirmandens yndlingsmusik

En god og særlig oplevelsesgave de kan nyde sammen med 1 eller flere af deres venner. De fleste unge har en favorit sanger eller et favorit band, hvis musik de godt kan lide at lytte til.

Med god musik og godt selskab er en koncertbillet en gave, der kun kan blive taget godt imod.

Pris: Afhænger af kunstner

Storbyferie til en vidunderlig by

Hvis du har et stort budget til en god gave, hvor I også har mulighed for at have kvalitetstid sammen, så vil en ferie til en af de større byer være en oplagt gave. Her kan du vælge om du ønsker en forlænget weekend eller en hel uges ferie, hvor i kan få oplevet hele byen.

Pris: Afhænger af destination

Storbyferie – find de billigste storbyferier på Travelmarket

Høretelefoner

Høretelefoner er altid et populært valg, da de har den helt vildt gode lyd samt, at de i dag også har et super lækkert design. I dag bruges høretelefoner ikke kun grundet den gode lyd men kan også fungere som en accesorie til konfirmandernes tøj og stil.

Pris: Fra 499,-

Tech-udstyr

De unge er altid med på den mest moderne teknologi, og derfor vil en oplagt gave være en ny computer eller telefon.

Pris: Afhænger af produkt samt mærke

MacBook Air – Apple (DK)

Kamera

Et kamera er den perfekte gave til en person, der går meget op i at tage billeder eller i det hele taget bare, hvordan personen ser ud eller fremgår på de sociale medier. Det er også en lidt dyr gave og den egner sig derfor bedst til en gave, hvor konfirmanden og dig har en tæt relation.

Pris: Fra 600,-

En sjov oplevelse

Mange unge i dag elsker at få gaver, hvor de kan tage personen, der har givet gaven med ud og prøve gaven eller oplevelsen. Derfor ønsker mange konfirmander sig en oplevelses-gave, hvor I sammen kan dele øjeblikket.

Dette kunne blandt andet være ballonflyvning, svæveflyvning, udspring fra fly, helikopter flyvning eller lignende.

Solbriller eller lignende assecorires

Konfirmationen bliver afholdt i Maj og i de følgende måneder er der i Danmark rigtig godt vejr og høj sol, og derfor kan de fleste konfirmander bruge et par solbriller.

Yderligere er en solbrille blot en fed accesorie til årets store fester og begivenheder, hvor det altid er fedt at se moderne ud.

Pris: Fra 149,-

En hurtig eller flot cykel

En cykel er en gave i den dyrere ende af skalaen, men det er en gave som konfirmanden vil blive virkelig glad for.

Pris: Afhænger af mærke

Vi håber, at I har kunnet finde en god gave til de kommende konfirmander her, og vi ønsker jer alle en dejlig konfirmation samt konfirmationsfest.

Ønsker til konfirmation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *