Det kan være utroligt dejligt at være i seng med et andet menneske. Du kommer tæt på hinanden og mærker en dejlig følelse i kroppen. Du slår hovedet fra og kommer til at slappe af bagefter.

Før i tiden var er noget skamfuldt ved hurtigt at gå i seng med nogen. Sådan er det ikke mere. Du kan godt have sex med en, du lige har mødt. Gør du det, er det dog en god idé at passe på dig selv.

Beskyt dig

Når du går i seng med en, der ikke er din faste partner, bør du passe på. Du er ikke interesseret i en graviditet, og du vil ikke smittes med en kønssygdom.

Når du ikke kender den anden person så godt, så kan du ikke være sikker på noget. Han eller hun kan også have en kønssygdom, som ikke er blevet opdaget endnu. Derfor bør I bruge beskyttelse.

Når du både vil undgå smitte og graviditet, skal der beskyttelse mod to ting til. Der er én ting, der kan slå to fluer med et smæk og beskytte jer mod begge dele: Kondomer.

Brug kondom

Når du bruger kondom i sengen, beskytter du dig mod både smitte og graviditet. Du kommer ikke til at stå i den ubehagelige situation, at du og en halv fremmed skal tage stilling til, hvad der skal ske med et lille barn. Du bliver heller ikke smittet med noget, der er ubehageligt, kan gøre ondt og kan give dig varige men.

Hvis du ved, at du kan have lyst til at tage med nogen hjem, så vær klar. Hav nogle kondomer med. Det er ikke noget, du har lyst til at tænke på i sidste øjeblik. Det er bedre at være forberedt. Køb nogle kondomer, og hav dem med dig

Det gælder også dig

Kondomer er beskyttelse, der skal bruges på manden. Men du bør tænke på det, uanset om du er mand eller kvinde. Du kan som kvinde lige så godt være forberedt, som manden kan. Hav nogle kondomer med dig, så ingen af jer skal tænke på dem, når I har mere lyst til at tænke på noget andet. Hav dem med, så I ikke bliver nødt til at afbryde noget dejligt.

Det er ikke et ansvar, der ligger hos manden. Det er begges ansvar at passe på hinanden. Det er ikke et ansvar, du kan lægge fra dig.

Pas på dig selv i sengen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *