Har du et kæledyr, som kræver pleje og omsorg? Det har mange tusinde danskere, hvad end de har katte, hunde eller kaniner som medlemmer af familien. Mange har sågar heste, som de plejer og passer. Fælles for de fleste kæledyr er, at de spreder glæde og hygge i familien, og omgangen med kæledyrene er til stor fornøjelse for mange. Ikke desto mindre er kæledyr i mange henseender krævende væsener, der har brug for meget pleje. Dette kan tage meget tid og være dyrt, og for nogle kommer dette som en overraskelse. Læs her og bliv inspireret til, hvordan dine hverdagspligter kommer til at føles mere som fornøjelse end pligt.

 

Frisk, frejdig og friseret: Gør din hund klar til foråret

Gåture med hunden er en uundgåelig del af at have en hund – og ligesom hunden elsker det, kan du også komme til det! I stedet for at skubbe hundeluftningen, fordi det ikke lige passer ind i kalenderen, kan du for eksempel tage hunden med på en løbetur. Din hund vil elske det, og hvem ved – måske kommer du også til det?

 

En særlig fornøjelse ved at have hund er, når foråret springer ud, og hunden sprinter rundt i det høje græs. Til den lejlighed er det en god idé at sørge for, at din hund er nyklippet. Først og fremmest er der en dejlig fornemmelse at se sin hund kunne folde sig ud i det dejlige vejr, men det kan også være en fordel, hvis din hund får taget lidt af vinterpelsen, da der dermed er mindre risiko for, at lopper kan sidde og hygge sig i den tykke pels.

 

Hundefrisører er imidlertid ofte dyre, og det tager også tid at bestille tid, transportere sig til klinikken og vente på klipningen. Derfor kan det være en fordel at sørge for klipningen selv. Det kan let lade sig gøre derhjemme, og du sparer både tid og penge. Hvis du mangler en trimmer til at gøre arbejdet lidt lettere, kan du finde et stort udvalg af klippeudstyr til gode priser på https://www.thordal.dk/shop/oster-klippemaskiner-7s1.html.

Indtag skovstierne på din prægtige, nyklippede hest

Et andet dyr, som nogle nyder at passe og pleje, er hesten. Mange nyder at ride i deres fritid, og nogle er så heldige at have deres egen hest. Det kræver ligeledes en del pleje og overholdelse af pligter. Til gengæld er en hest, når den er plejet og friseret, et prægtigt og majestætisk dyr – hvem har ikke hørt om prinsen på den hvide hest i diverse eventyr?

 

At din hest til hver en tid ser flot og stærk ud kræver naturligvis, at den med jævne mellemrum bliver klippet, så den altid ser nyklippet ud. Som med hundefrisører kan det være dyrt at få en hest klippet, og du kan derfor roligt gøre det selv. Med professionelt klippeudstyr fra Thordal.dk er du sikker på, at din hest bliver forkælet med en flot klipning – og at du samtidigt undgår at sprænge banken!

Plej dine kæledyr med omtanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *