Tour de France er på næsten alle tv-skærme i de europæiske stuer hen over sommeren. Selvom langt de fleste af os aldrig vil kunne nå det niveau i cykling, så drømmer mange stadig om at komme i bedre form. Her kan du læse mere om, hvordan du kan komme i bedre form derhjemme.

Invester i en Zwift

Hvis du er en af dem, som elsker at se Tour de France, så har du måske drømt om at kunne cykle med de andre cykelryttere rundt i Frankrig. Selvom det er hårdt arbejde at kunne blive kvalificeret til Tour de France, så kan du stadig få muligheden af følelsen af at være med. En hometrainer til Zwift gør det muligt for dig at træne cykling hjemme i stuen. Det betyder, at du kan cykle med, imens rytterne kæmper på en bjergetape.

Hvorfor købe en Zwift?

Det lyder måske som en unødvendig investering at købe en maskine, som gør at du kan cykle hjemme i stuen. Hvis du er mere seriøs omkring din cykling, så kan en Zwift gøre det nemmere for dig at nå al din træning, da du får mulighed for at gøre det derhjemme. Fordi du vil komme til at kunne cykle hjemme i din stue, betyder det også, at du kan træne uanset sæsonen og vejret, hvilket er en af de største fordele ved en Zwift. Det betyder også, at den kan hjælpe dig med at opretholde din form og forbedre den i vintermånederne, hvor man ikke altid har mulighed for at cykle udenfor.

Hvad er en Zwift?

Der findes to forskellige typer af cykelsimulatorer, som du kan bruge derhjemme. Både Zwift og Bkool virker efter samme princip, hvilket er at kunne tage cykling med hjem i stuen. Begge mærker arbejder efter at lave så realistisk en simulering af et cykelløb som muligt. De gør det muligt for dig at deltage i et online cykelunivers, hvor du kan træne med en større gruppe, deltage i online løb og teste dig selv. Du bruger cykelsimulatoren ved at afmontere baghjulet på din cykel og montere din Zwift eller Bkool i stedet. Når de er installeret på din cykel, leverer maskinen de nødvendige data til din computer, TV eller smartphone. Du vil cykle på en animeret rute, som enten passer til et kendt cykelløb eller er lavet til simulatoren. Du vil kunne følge med på din cykeltur på din computer, tv eller smartphone.

Sådan kan du komme i bedre form derhjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *