Hvis du er typen, der elsker at rejse, og derfor tit flyver både det ene og det andet sted hen, kan du faktisk få lidt ekstra goder på dine flyrejser. På samme måde hvis du har et arbejde, hvor du tit skal på forretningsrejse, og det derfor er en uundgåelig ting for dig at flyve frem og tilbage mellem Danmark og resten af verden.

Hvis det er tilfældet, er du med stor garanti det, der bliver kaldt for en frequent flyer, og så skal du selvfølgelig benytte dig af, at du er det. Herunder kan du læse om, hvad en frequent flyer helt præcist er, og så kan du læse om, hvordan du kan benytte dig af disse tilbud. Til sidst kan du læse om, hvilke goder det indebærer at være en frequent flyer.

 

Det er en frequent flyer

En frequent flyer betyder direkte oversat en hyppig flyver. Og det betyder selvfølgelig en, der flyver tit og meget, og for flyselskaberne er det altså en person, de har mulighed for at give nogle tilbud til grundet personens mange rejser.

 

Det er ofte en person, der via sit arbejde skal ud at flyve meget, fordi personen skal til udlandet og skaffe kunder eller noget lignende. Men det kan også være en privatperson, der blot er glad for at rejse og måske har et fleksibelt arbejde, der giver mulighed for at rejse tit og i længere tid ad gangen.

 

Sådan benytter du dig af disse tilbud

Hvis du ønsker at benytte dig af disse tilbud, skal du blot undersøge dine muligheder. Det kan du eventuelt gøre på internettet, hvor du kan finde de flyselskaber, der kan tilbyde dig de bedste muligheder som en frequent flyer.

 

Du skal selvfølgelig blot vælge det flyselskab, der passer bedst til dit behov – både i forhold til rejser, men også i forhold til, hvad du lægger vægt på som en person, der flyver meget. Det kan gøre dit liv som forretningsrejsende lidt sjovere og bedre, og det kan spare både dig og dit firma for en hel del penge i længden. Nogle flyselskaber er også med i diverse alliancer, så du muligvis kan optjene point samlet hos flere flyselskaber.

 

Husk dog at være opmærksom på, at det hele kan kræve, at man bruger bestemte former for kreditkort.

 

Disse goder kan du få

Der er faktisk rigtig mange goder til dig, der flyver meget, og det er bestemt det hele værd at undersøge sine muligheder. Nogle af goderne er eksempelvis, at dine rejser kan udløse gratis flybilletter, hvis du har rejst nok gange. Dette kan spare dig og dit firma for mange penge i længden, hvis du blot kan få én ud af ti rejser betalt.

 

Du har også nogle gange mulighed for at få hotel og billeje til en lavere pris, og så kan du også få lov til at springe køen over i lufthavnen samt få adgang til lounges, hvor du kan sidde behageligt og i fred.

 

Det er skattefrit, og nogle flyselskaber fylder ovenikøbet point på kontoen, så snart du tilmelder dig deres ordning – derfor er det bare om at komme i gang!

Sådan opnår du ekstra goder med flyselskabernes bonusordninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *