Efteråret er over os, og det er allerede tid til at købe flyverdragten til den kommende vinter. Ofte skal man være hurtig, da de mest populære modeller bliver revet væk. Udvalget er enormt stort, og det kan være svært at få valgt den helt rigtige. Nogle gange kan man gøre et super godt kup ved at købe flyverdragt på tilbud. Men hvad skal man vælge, og hvad skal man have fokus på, når man skal vælge den helt perfekte?

Hvad er en god flyverdragt?

Nogle gode fifs er at kigge efter vandsøjletryk – det viser nemlig, hvor vandtæt dragten er. Det er et vigtigt element, da det er med til, at barnet kan holde varmen. Der er også det med åndbarhed. Det er ligeledes vigtigt, da det har betydning for, om barnet kommer til at svede i den, eller den er god for kroppen at ”ånde” i. Så er det f.eks. praktisk med to lynlåse, så barnet nemmere kan tage dragten på selv i daginstitutionen. Er der vindfang ved hænder og fødder, som gør, at der ikke blæser kold luft op? Tapede sømme er meget vigtigt, så vand ikke kan trænge ind ved syningerne. Elastikker ved fødderne, som gør, at barnet ikke skiller mellem støvle og flyverdragt, er super smart. De fleste flyverdragter har reflekser, som gør barnet synligt i trafikken en mørk vintermorgen. Flere og flere mærker fører flyverdragter lavet i øko-tex materiale. De fleste dragter har fleece indeni, der er blødt og med til at holde på varmen.

I den mere designmæssige ende kan nævnes, at der også er et stort udvalg af flyverdragter med pels. Nogle mærker har med ægte pels. Andre med fake fur. Kort sagt er der noget for ethvert behov og enhver smag. 

Sæson for flyverdragter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *