En Samsung Galaxy er for mange et kært eje. Tanken om at den skulle gå i stykker, er ikke særlig rar. Derfor er det selvfølgelig også nødvendigt med et cover. Et cover giver dig den optimale beskyttelse, så du ikke skal frygte for din klodsethed. Det beskytter samtidig din skærm, så du undgår skrammer og grimme ridser. Foruden beskyttelsen, pifter det din smartphone op. Det giver den et nyt look.

 

Der er rigtig mange forskellige covers, og det kan være svært at vælge. Vi har derfor valgt nogle, vi synes er super sprøde. Det gør det lettere for dig at finde frem til den bedste løsning

 

galaxy-s4-ruskind-cover-med-kortholder-sortRuskind Cover
Med et cover af ruskind går du aldrig galt i byen. Ruskind er et enormt lækkert materiale, der viser hvor trendy du er. Det er ikke et af de mest udbredte cover materialer. Derfor egner det sig godt til dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden. Dig der vil være unik. Foruden at være sprødt at kigge på, får du en smart funktion med. Coveret kan nemlig bruges som pung. I indersiden, er der nemlig både plads til kort og sedler. Du kan altså slå to fluer med ét smæk.

Det koster 99kr og kan købes i sort og brun

 

 

galaxy-s4-metal-cover-solvMetal Cover

Et metal cover er for dig, der ønsker et mere råt look. Det giver følelsen af, at stå på en lille fabrik og slide sig selv op. Det er fedt, og kan sagtens bæres af både piger og drenge. Det passer perfekt til en pige, der ikke er så “girly-girl” i sit look, eller bare ønsker at bryde ud af det pigede univers. Derudover er metal et enormt stærkt materiale, og sørger for den bedste beskyttelse til din Galaxy.

Det koster 89kr og kan købes i i sølv.

 

galaxy-s4-jelly-cover-sortJelly Cover

Er du praktisk anlagt, er et gummi cover perfekt. Det giver en fin beskyttelse, og ser samtidig godt ud. Det giver ikke det eksklusive ruskindslook, men er mere neutralt i udseende. Gummien gør desuden coveret fleksibelt, hvilket gør det lettere at få af og på.
Det koster 69kr og kan købes i sort og hvid.

 

Dette er blot et lille udpluk fra det store udvalg. Er der ikke nogle af overstående, der falder i din smag, kan du besøge Max99. Her finder du andre materialer som læder og plastik.

Samsung Galaxy S4 cover: Hvilket materiale skal du vælge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *