2016 er året hvor 3D og virtual reality for alvor slår igennem. Det har alverdens underholdningselektronikproducenter længe slået fast. Så det er ikke overraskende, at Samsung lancerer nyt VR-gear samtidig med den nye Samsung Galaxy S7.

Rundt om på nettet kan du finde den nye Samsung Galaxy S7 bundlet med den nye smarte virtual reality-hjelm Gear VR, hvor du bare skal klipse din Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge i som skærm. Så kan du se 3D-film uanset hvor du er eller spille seje 3D-spil som f.eks. Star Wars Galaxy of Heroes og lignende på vej i S-toget på arbejde eller liggende på sofaen eller i sengen for den sags skyld.

Hjelmen koster en tusse, men mange steder får du den gratis med, når du køber den nye Samsung S7 eller S7 Edge, der tilmed ser ud til at blev lanceret til en pris, der ligger lige under de nu gamle S6-modeller. Hjelmen er lavpraktisk og er megasej at have på, selv om du ligner en krydsning mellem en arbejdsmand på et stålskibsværft, en nørd eller en af de mange robotter fra Star Wars.

Gear VR kan i øvrigt også anvendes sammen med de seneste Samsung Galaxy S-modeller.

Gear 360 – kameraæg

En anden Star Wars-lignende følgesvend er Samsungs nye Gear 360, der er et lille kugleformet bluetooth-kamera med to kameraer, der sidder på hver side af kuglen. Når du skal tage et 360-graders billede, sætter du den lille fyr på et bord eller anden plan og stabil overflade og klikker på en knap.

Så kører kuglen en halv omgang og tager derved et helt 360 graders billede, set derfra hvor den står. Billedet overføres til telefonen og kan så senere betragtes gennem Gear VR-brillen.

Lige som Gear VR er Gear 360 kameraet ekstraudstyr, der også kan bruges med andre Samsung Galaxy-telefoner – ja, vel faktisk alle telefoner med Bluetooth og mulighed for at installere den tilhørende Android-app.

Always On skærm på Samsung Galaxy S7

Synes du også det er irriterende, at skulle tænde skærmen på telefonen, for bare lige at se hvad klokken er, eller om der er kommet en ny mail eller besked. Det slipper du for med den nye Always On-funktion på Samsung Galaxy S7. Slår du den til, kan du altid se dato, klokkeslæt og batteriniveau, samt antallet af nye beskeder og nye mails, der ikke er læst endnu.

Skærmen på Galaxy S7 er i øvrigt den samme 5,1” skærm, som der sad på S6’eren, men de tests der allerede er udgivet på nettets mange mobilsites, roser Samsung for at have fået klarere farver, tydeligere tekst og meget bedre billedgengivelse på skærmen i Samsung S7’eren.

På Samsung Galaxy S7 Edge er der tale om en ny 5,5” skærm, der har de samme gode egenskaber som den mindre Galaxy S7.

Uanset hvilken version du vælger, er der tale om en større telefon med en større skærm, der nemmere får skrammer. Så derfor anbefaler vi at, du køber et cover til Samsung Galaxy S7.

Vandtæt og støvafvisende

En anden lækker detalje ved de nye Samsung Galaxy S7’ere er, at de er både støvafvisende og vandtætte. Støvafvisende vil sige, at du slipper for at skidt, møg og støv bliver hængende på skærmen og vandtæt skal tages helt bogstaveligt: Smid den ned på 1,5 meters vand i en halv time og tag den så op og brug telefonen som om intet var hændt. Selv slidsen i kabinettet til microSD-kortet holder tæt – ja, det er muligt at sætte et microSD-kort i telefonen igen.

Kort sagt: Lækker ny telefon – så er det Samsung Galaxy S7!

Samsung Galaxy S7 – Uhmmmm, ny lækker mobil med 3D-muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *