Man kan roligt sige at min gode ven altid har villet være noget meget usædvanligt. Det er nemlig sådan at min gode ven altid gerne har villet være en seo ekspert. Jeg syntes at det er meget mærkeligt at min gode ven ikke har været en seo ekspert før nu. Hvad der undrer mig endnu, mere er at hvordan man fra en så tidlig alder som min ven var i, allerede kan kende til det at være en seo ekspert. Ikke desto mindre, har min ven så længe jeg kan huske altid villet være en seo ekspert.

Det er meget sjovt at se en person være så opsat og sikker på hvad man vil, og det er også  derfor at jeg har valgt at skrive hans historie.

Det er nemlig sådan at det nu er lykkedes min ven at blive den yngste seo ekspert nogensinde, og det kan jeg kun være stolt over på hans vegne. Specielt fordi at jeg ved at han altid har villet være en stor seo ekspert.

Seo ekspert fra barns ben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *