Vi går snart ind i et nyt år, og med det kommer endnu en mulighed for dig, der vil smide de ekstra kilo. Skal 2019 være det år, hvor du kommer i superform og måske endda bliver mere strandklar, end du nogensinde har været, så skal du læse med her. Vi kommer med nogle simple råd til dig, som kan gøre træningen både mere overskueligt, men også en tand sjovere – så puds læsebrillerne og følg med.

Træn hjemmefra

Det kan være uoverskueligt at skulle bevæge sig ned i fitness, når du kommer hjem fra arbejde. Her skal du først lige klare de huslige pligter såsom mad, rengøring, få børnene klar til fritidsaktiviteter osv., hvorfor det sommetider kan være svært at nå inden lukketid. Tilmed er det måske heller ikke så sjovt med løbe-, cykel eller gåture, når mørket har lagt sig, og vinterens dårlige vejr raserer udenfor. Måske kan det lyde som dårlige undskyldninger, men en undskyldning holder dig fra at komme i form, og så må du altså finde en anden løsning, hvad enten det er en dårlig eller god undskyldning, du kommer med.

Mange danskere har valgt at bringe fitnessudstyr ind i hjemmet, da det giver en fleksibel mulighed, og du kan altså træne hver eneste gang, du lige har energi og tid. Det kan være, mens aftensmaden simrer, men det kan også være en hurtig morgenworkout, eller når der er reklamer i tv – det er helt op til dig. Angående træningsudstyr har de fleste nogle kettlebells eller vægte, men derudover er crosstraineren blevet et hit. Den larmer ikke, og den kan stå placeret i stuen, så du tilmed kan se lidt tv, mens du smider de overflødige kilo. Du kan finde en crosstrainer test her, og med hjælp fra den artikel vil du helt sikkert komme frem til lige den løsning, der passer til dine behov og budget. 

Find de lækre madopskrifter online

Kosten betyder mere end selve træningen, hvis du vil smide de overflødige kilo. Og du tænker nok allerede på sultegrænsen, kedelige grøntsager og tørre kyllinger – pak det væk. Online kan du finde et hav af opskrifter, der er skræddersyet til dig, der vil på kur, og der er i den grad mulighed for at finde noget lækkert til ganen, så du ikke går kold med din kur på grund af maden. Fitnessbølgen har ikke bare ramt Danmark – nej, den er kommet ind overalt i verden, og det er kun en fordel for dig. Opskrifter, gode råvarer, fordelingen af dine makroer – alt er tilgængeligt for dig, og det kan faktisk være en sjov oplevelse at kokkerere noget lækker mad.

 

Hold styr på dine kalorier med en app

Når du skal tabe dig, kommer det hele til at ske på baggrund af, hvor mange kalorier, du indtager. Du skal være i underskud, hvis du vil tabe dig, så simpelt er det. Derfor skal du pakke de tomme kalorier væk og spise noget protein, da det mætter mere, og samtidig holder det på din muskelmasse. Dog kan det være svært at få et overblik over, hvorvidt du er i kalorieunderskud, men det kan apps hjælpe dig med. Blandt andet MyfitnessPal og Lifesum er bud på apps, der hjælper dig med at tælle dine kalorier, så du altid ved, hvor meget du kan spise. Når først du følger med i det på denne måde, er det meget lettere at overholde. Faktisk kan du endda indtaste, hvis du har fået en kage, og når du så ser, hvor mange kalorier den indeholder, må du så skære ned på nogle andre madvarer, så du stadig ligger i underskud sidst på dagen.

Er du klar til at komme i form, så brug ovenstående råd. 

Smid de overflødige kilo i år 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *