Når du vil planlægge en smuk bisættelse, er det altid en god ide at sørge for, at den er i den afdødes ånd. Det vil gøre, at den bliver smuk, uanset hvad du har planlagt. Bedemanden kan hjælpe dig i større eller mindre grad alt efter, hvad du har brug for.

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle planlægge en bisættelse for en, du holder af. Når de lige er gået bort, sørger du selvfølgelig over dem, samtidig med at du skal prøve at forholde dig til, hvad vedkommende ville have ønsket i forhold til bisættelsen.  

For at ære den, der er død, vil du gerne planlægge en smuk bisættelse. I det tilfælde kan det være nemmest for dig at tage udgangspunkt i, hvad du selv godt kan lide. Hvis det skal være en virkelig smuk begravelse, skal det dog være en bisættelse, der tager udgangspunkt i den afdødes ånd.

Hos Elholm Begravelse, der fungerer som bedemand i Birkerød, vil de altid prøve at tage udgangspunkt i, hvad du godt kan lide, men også altid have den afdøde med. Dermed bliver det både en bisættelse i den afdødes ånd, og en bisættelse, som du synes, er smuk.

Det er op til dig, hvor meget hjælp du har brug for

Nogle har brug for meget hjælp til at planlægge en smuk bisættelse. Det skyldes måske, at de ikke har prøvet det før, eller at de ikke har særlig meget overskud til at planlægge den. I andre tilfælde har du ikke brug for så meget hjælp til planlægningen.

Lige meget hvad kan bedemanden sørge for at hjælpe dig med at arrangere bisættelsen. Det handler bare om, at du siger til, hvad du har brug for. Bedemændene vil altid have et stort netværk i forhold til for eksempel blomster, kister og urner. Det betyder, at du kan komme til dem, hvis du har nogle særlige krav i forhold til bisættelsen.

Smukke bisættelser i den afdødes ånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *