Nogle af mine venner har et pillefyr, og de er meget glade for det, og kan også rigtig godt lide at snakke om det. Her skal du bare høre min veninde fortælle om hendes pillefyr. Hun kan for eksempel finde på at sige sådan her: Jeg er bare glad for det sådan helt generelt, men jeg var mest oppe og køre over det i starten. Og hun mener det virkelig. Hun er direkte entusiastisk over sit pillefyr. Jeg kan faktisk nyde at høre historier om et pillefyr, så længe de bare kommer fra min veninde, som tilfældigvis kan fortælle simpelthen i så høje luftlag om det.

 

Jeg får lyst til selv at få pillefyr – næsten

 

Når jeg hører alle de historier om pillefyr fra min veninde, så kan jeg næsten også selv få lyst til at få et. Ellers ville jeg aldrig have tænkt over det med om det er en god ide at have et pillefyr, det kan jeg i hvert fald ikke se hvorfor jeg skulle, så det tror jeg heller ikke, jeg ville. Det pillefyr, som hun ofte fortæller mig om, det er et, der er magen til det, du kan finde her: http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Og hvis vi skal dømme efter min venindes erfaringer med netop et pillefyr som dette, jamen så kan det jo nærmest gøre en kæmpe positiv forskel for dit liv, hvis du også får sådan et pillefyr. Prøv det hvis du har lyst. Du kan jo evt. bare starte med at hoppe ind på linket og læse en lille smule om det, og så vurdere her ud fra, om det kan være noget for dig med et fyr fra samme skuffe. Det kan være, at det er det, og det kan også være at det ikke er.

Som gæst i et hus, hvor de har pillefyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *