Hvis du ser dig for og bruger en sammenligningsside, er der mange penge at spare for dig, når du køber sexlegetøj.

Det er en god ide, at du ser dig for, når du skal købe dit næste stykke sexlegetøj. Der er nemlig mange spillere på markedet, og der er derfor mange penge at spare for dig, hvis du får valgt den rigtige. Det viser en opgørelse fra sammenligningssiden dildo-priser.dk. De sammenligner priserne på forskellige former for sexlegetøj.

Indehaveren af dildo-priser.dk, Jonas, forklarer til EkstraBladet, at han blandt andet startede siden, fordi der er mange sexshops, der sælger de samme produkter – bare til meget forskellige priser. Derfor kunne det være meget forskelligt, hvad du endte med at betale, alt efter hvilken side du landede på. Han ville derfor gerne gøre markedet mere gennemskueligt.

Opdaterede priser to gange i døgnet

Hos dildo-priser.dk bliver deres priser opdateret to gange i døgnet. Det er med til at gøre, at du kan være sikker på at se nogle relevante og opdaterede priser. På siden bliver der dog udelukkende set på, hvad priserne er og ikke, hvordan deres vilkår for levering for eksempel er.

Hvert år kårer siden Danmarks billigste sexshop. I 2018 var det sexshoppen belugi.dk, der vandt titlen baseret på ni forskellige produkter.

Spar mange penge på sexlegetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *