Selv om vejret ikke lige frem skriger at nu er det sommer, så er den her, og om få uger går sommerferien i gang for de fleste. Skal du ud og boltre dig i bikini eller bade shorts, men er utryg ved tanken om hvordan du gør dig til i næsten bar mundering, fortvivl ikke! Der er stadig nogle gode uger til forbrænde lidt af det ekstra fedt og få strammet mave og baller.

Herunder kan du se en kort video fra Bodytreatment.dk af to øvelser, der nok skal stramme dig op. Du kan med fordel kombinere dem med squats, push ups og lignende.

Får du mod på mere træning så kan Bodytreatment skræddersy et træningprogram til dig, der vil skabe hurtige resultater. Hvis træningen kombineres med en sund kostplan, kan du forvente rigtig gode resultater på kort tid. Ofte er det dog motivation og manglende diciplin, der hindrer os i at nå den vægt vi drømmer om, derfor kan det være en god ide at benytte en coach eller en personlig træner. Hos bodytreatment tilbyder de komplette programmer til vægttab og livsstilsændringer.

Andre interessante hjemmesider:

Bodybuilding.dk

Netdoktor.dk

Vægtvest.dk

Træningprogram til vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *