Tv-guiden tvtvtv.dk kan hjælpe dig med at finde de bedste livsstils- og boligprogrammer. Der kan du både gætte huspriser og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit eget hjem.

Har du brug for hjælp til, hvordan du skal indrette dit hjem, kan du være sikker på, at du kan få masser af inspiration på tv. Alle tv-kanaler har nemlig i dag mindst et boligprogram, og mange af dem har mange flere. Det er både små hjem og store hjem, der bliver indrettet. Både hjem for folk, der har mange penge, og indretning for dem, der godt kan lide at bruge genbrug.

bolig-tvprogrammer

Men hvis du skal holde styr på alle de forskellige tv-programmer om bolig og indretning, og hvornår de kommer, er det en god ide at have en ordentlig tv-guide. Det kan for eksempel være guiden tvtvtv.dk. Den er helt gratis at bruge for alle på nettet og er tilmed meget nem og brugervenlig. Læs mere her.

Få inspiration til at indrette dit hjem

Mange livsstilsprogrammer handler om at indrette sit hjem, og hvilke tanker du kan gøre sig i forhold til det. Der findes mange forskellige koncepter efterhånden. DR har for eksempel programserien i Hus til halsen, hvor du kan følge en familie, der står med et hus, de ikke kan komme af med. Med hjælp fra blandt andet en indretningsarkitekt og en ejendomsmægler skal de prøve at få huset solgt.

boligindretning

På TV3 har de programmet Buying and Selling, hvor deltagerne får hjælp af et tvillingepar til at købe og derefter totalrenovere deres drømmehus. Der er dermed gode muligheder for dig, der ønsker noget ny inspiration til, hvad du skal gøre ved dit eget hjem.

Gæt prisen på huset

Udover mulighed for at få gode råd til indretning findes der også masser af programmer, hvor du kan gætte prisen på både huse eller lejligheder. Det mest kendte er selvfølgelig DR’s Hammerslag, der altid er god underholdning. Men de andre kanaler har også nogle gode programmer, hvad det angår. På TV2 har de det meget populære program Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed, hvor to par ser på tre forskellige boliger for at finde deres drømmebolig.

Tv-guide kan hjælpe dig med at prioritere

Når der findes så mange forskellige programmer om bolig og indretning, kan det være svært at nå dem alle sammen. Nogle af programmerne kan ikke undgå at blive sendt samtidigt. Du er derfor nødt til at prioritere, hvilke programmer du gerne vil se. Det kan tvtvtv.dk hjælpe dig med. Når du får et overblik på tværs af alle kanalerne, kan du nemmere finde ud af, hvilke programmer du skal se hvornår.

Hvis du står og er nødt til at vælge mellem to programmer, kan du også nemt i tv-oversigten se, hvornår genudsendelsen af de respektive programmer kommer. Det kan være rart, hvis du en dag er hjemme fra arbejde eller måske er pensionist eller arbejder på skiftehold, så du har mulighed for at se tv om formiddagen. Så kan du se præcis hvornår, de forskellige boligprogrammer bliver sendt om formiddagen og på hvilke kanaler. Derved kan du udnytte dit tv bedst muligt og får mulighed for at få set alle dine boligprogrammer.

Tv-guide viser vej til de gode boligprogrammer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *