Badeværelset er, grundet dets konnotationer, en anelse tabuiseret. Det er ærgerligt, for et velindrettet badeværelse er som regel nøglen til et velindrettet hjem. Badeværelset indeholder nemlig ikke særligt mange møbler, og er derudover nødt til at være forholdsvist praktisk. 

Hvis man, på trods af den slags begrænsninger, evner at indrette et smukt badeværelse, der passer til ens stil i resten af hjemmet, er det altså en stor succes. 

Begrænset plads

Men hvad gør man så egentlig for at indrette et både smukt og praktisk badeværelse. Det første skridt på vejen må nødvendigvis være at udvælge de få møbler, der trods alt er på badeværelset. Fordi der er så få, kan du bedre tillade dig at bruge lidt flere penge og generelt være mere kræsen. 

Hvis man tæller selve toilettet med som møbel å badeværelset, er der nemlig ikke meget andet end det, og et par skabe. Hvad angår selve toilettet, bør du ikke udskifte det, medmindre der også er noget praktisk galt. Det er nemlig en forholdsvist omstændig proces, og hvis det alligevel bare er af æstetiske årsager, kan du lige så godt bare udskifte brættet. En så enkel udskiftning kan nemlig vise sig at være mere transformerende, end man lige skulle tro.

Små ændringer på det, i de fleste hjems tilfælde, forholdsvist lille badeværelse, kan nemlig gøre en stor forskel. Derfor har udvælgelsen af badeværelsesmøbler også så stor betydning. Hvis man primært er flyttet ind i ældre huse med gamle badeværelser, er det måske sågar en overraskelse, eller i hvert fald en ny ide, at man overhovedet kan ændre på badeværelsesmøbler. I mange ældre badeværelser, er de nemlig skruet fast til væggen. 

Har du altså svært ved at visualisere de mange muligheder, der trods alt er, når det kommer til badeværelsesmøbler, så kan det være en hjælp at smutte en tur forbi en fysisk eller online butik, der netop sælger badeværelsesmøbler. Du kan finde badeværelsesmøbler her, hvis den slags bliver et problem.

Møbler der matcher

Den begrænsede mængde møbler på et badeværelse er dog langt fra den eneste faktor, der gør rummet svært at indrette. Medmindre du ligeledes planlægger at skifte klinker, bør du nemlig også finde møbler, der matcher dem. Opfylder du de krav, kan du dog sagtens ende med et smukt badeværelse. Vil du samtidig også gerne have et praktisk indrettet badeværelse, bør du dog også overveje typen af møbler, du vælger. 

Er I for eksempel en stor familie, der har brug for meget skabsplads? Har du kun brug for et lille medicinskab men masser af plads til håndklæde. Der findes heldigvis en enorm alsidighed, når det kommer til badeværelsesmøbler, og designerne har næsten utvivlsomt tænkt på en masse praktiske møbler, du ikke engang vidste, du havde brug for.

Med lidt tid og energi, kan du altså sagtens finde de rette møbler til et både smukt og praktisk badeværelse.

Vælg de rette møbler til badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *