God humor er et enormt godt personlighedstræk. At kunne få dem omkring sig til at grine er ikke blot en god følelse, men en utrolig vigtig egenskab. Vennegrupper og dynamikker har nemlig brug for underholdende og sjove mennesker, der kan drive en samtale fremad og være med til at bryde isen i uvante og nye situationer.

Det kan dog godt være svært at opbygge en god humor, og nogle vil endda mene, at god humor kun er noget, man kan have, hvis man er født med det. Heldigvis findes der dog forskellige tips og tricks, så også du kan blive en smule sjovere. Humor behøver nemlig ikke kun være medfødt – nogle gode jokes kan også sagtens læres og udvikles med årene.

De bedste jokes til dig

Hvis du vil stræbe efter at blive lidt sjovere, er det først og fremmest vigtigt, at du får opbygget et godt repertoire af jokes. Kunsten ved at være sjov er, at man altid har en god vittighed i lommen, som man med omtanke og god situationsfornemmelse kan dele med venner og familie. Der er nemlig ikke nogen, som kan lide mennesker, der fortæller alt for mange upassende jokes, eller som konstant fortæller den samme vits. Man kan på den måde med fordel kende til forskellige slags vittigheder, der passer til forskellige anledninger.

Hvis man vil blive sjovere, er det vigtigt at minde sig selv om, at det er en proces. Man skal på den måde være tålmodig med sig selv, og måske det er en god idé at finde sig en sparringspartner, der kan være ærlig overfor en og sige til, når noget er ægte sjovt eller bare plat. Det handler nemlig om at finde balancen mellem for lidt og for meget. Sidst men ikke mindst er kunsten også at vide, hvornår man skal holde igen med en vittighed.

Vil du være den sjoveste i et rum?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *