Børn bruger elektronik som aldrig før. Det er ikke længere til at komme udenom. Det er simpelthen blevet så almindelig en del af hverdagen, at børnene tager det til sig lige fra starten.

Det er ikke unormalt, at man ser et barn på 2 år sidde og spille spil på en iPad, og flere børn kan også allerede fra de er helt små finde ud af at bruge en smartphone og kan i det hele taget bare finde ud af at håndtere elektronik.

Det er en smule skræmmende og uhyggeligt, men det er nu engang sådan, udviklingen er blevet, og der er ikke andet at gøre ved det, end at lade sig rive med og lade være med at gå og blive muggen over, hvorfor børn dog ikke kan få lov til at gro op uden elektronik, ligesom man selv gjorde, dengang man var barn. For sådan er det nu engang. Tiderne skifter, og elektronik er såvel som internettet kommet for at blive.

Elektronik er en skrøbelig størrelse

Der findes jo også utrolig mange positive ting ved elektronik. Eksempelvis så kan man på ingen tid få sin iPhone til at guide vej til en bestemt destination, og man kan på nul komma fem lige slå opskriften på chokolade brownies op på sin iPad og så kan man ellers bare gå i gang med at bage på livet løs.

Det smart og dejligt. Men når det er sagt, så er elektronik altså også utrolig skrøbeligt. En smartphone, såsom en iPhone, skal ikke falde særlig mange centimeter, før skærmen flækker og derfor er det også utrolig vigtigt, at man sørger for at have cover på sin smartphone, samt på sin iPad eller lignende tablet.

Børn er ikke så forsigtige og ved af gode grunde ikke, hvor skrøbelig den elektroniske genstand, de sidder og spiller vendespil på, rent faktisk er. Derfor kan de sagtens finde på bare lige at smide den fra sig, eller kommer til at skubbe til den, så den falder på gulvet. Dette er der garantereret utrolig mange forældre til mindreårige børn, der har oplevet.

Så køb dog en cover

Mange voksne undskylder sig ofte med, at de ikke gider at gå ud og købe et cover, simpelthen fordi de tror, at de skal ud og betale mange penge for at få et cover, som både beskytter og er smart og moderne. Her har de misforstået noget fuldstændigt. Man kan nemlig sagtens få covers til rigtig fornuftige og billige priser, som stadig er smarte og trendy.

Især iPhones har et enormt ry for, ikke at kunne holde til noget som helst og til at have en skærm, der flækker så let som ingenting. Er man derfor ejer af eksempelvis en iPhone 5, så behøver man altså heller ikke gå ud og tømme sin bankkonto for at få råd til et lækkert og stilrigtigt cover til Iphone 5. Der findes nemlig et hav af billigere alternativer, hvor man ikke nødvendigvis behøver at gå på kompromis med kvaliteten og designet.

Covers kan også fås til andet end iPhone

Men selvom du ikke har en iPhone, skal din mobil være godt beskyttet. F.eks. kan man få et Samsung galaxy s4 cover  som både er enormt praktisk og en super god beskyttelse mod både ridser og skrammer. Samtidigser det også rigtig stilbevidst og moderne ud, og vigtigst af alt, så koster det ikke en bondegård, men kan fås til en rigtig billig pris.

Også hvis man har den lidt større udgave, kan man også sagtens få et Samsung galaxy s6 cover til en mindst lige så god pris og i et præcis lige så lækkert og fedt design, som man kan få hos de mange dyre brands og mærkevarer.

Børn og elektronik kræver et cover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *